VAB

Lilltjejen är hemma med förkylning och hög feber så i dag har vi sett på film och varit ute på promenad. 

Hon har varit jättemysig och det var mysigt att vara hemma med henne, jag saknade föräldraledigheten lite då. Men så är det ju, man uppskattar det som inte är en vana, så nu när jag jobbar är det en trevlig omväxling att få vara hemma själv med Lucy hela dagen. Jag hoppas hon blir frisk snart dock, även om hon är jättemysig och kramgo när hon har feber och jag gärna sitter med henne i knät så är det ju inte kul att ha feber och hon tycker om att leka på förskolan .

Oliwia fick sitt första paket från Duktig Vovve i går, en box med godis och leksaker, den var uppskattad. Köttbenet var hon snabbt på och leksaksstjärnan var kul.

I morgon är det Jockes tur att vaba och min att gå till jobbet, sedan får vi se om hon kan gå till förskolan på torsdag eller fredag. 

This entry was posted in Vardag.