Februari

Denna månad har alltid legat mig varmt om hjärtat trots snö och ingen värme över huvud taget. I denna vintriga skitmånad, även kallad vabruari, som lyckligt nog är kort, stod jag som liten vid dörren och väntade på att gäster till mitt kalas skulle ringa på. Timmarna kändes evighetslånga på den tiden, och i dag tyckte jag de gärna hade kunnat få gå lite långsammare när jag hade allt fixande framför mig. Jocke kom i väg tidigare från jobbet dock så jag slapp fixa själv och disken efter allt kalasande fixade föräldrarna mina. På kvällen kom våra kära grannar över på tårta också, jättekul.

Vi hade en jättemysig middag med en supergod apelsin-marsipantårta, jävlar vad god den var.

Lucy hade på sig min gamla klänning som jag hade när jag var två år som jag fick av min morfar. Jag önskar han hade kunnat se den på sitt barnbarnbarn.

Hon fick en bok av mina föräldrar, mamma åker bort snart så hon är inte hemma på hennes födelsedag i mars.

Jag har haft en toppendag, välkommen år 26.

This entry was posted in Vardag.