Kalas ? ??

Vi var i Linköping på 4-årskalas i dag, det var det första kalaset Lucy var på och jag tror det var det första barnkalaset för mig sedan jag själv var liten. Det känns så roligt att det är man själv som är förälder till barn på kalas nu.

Leon verkade tycka jättemycket om sin present han fick, en radiostyrd bil. Lucy åt nuggets då hon inte var så förtjust i smörgåstårtan, till skillnad från sin mamma, och honungsmelon, den var en hit. 

Trappen var ren sensation, upp och ner, upp och ner. Skönt att vi bor i lägenhet utan trapp inne känner jag. 
I lördags var vi i leksaksaffären, det var kul att gå omkring där med Lucy, hon fick en liten väska med en katt i (på bilden högre upp), hon är så stolt över den! 

Det har varit ännu en superhelg och i morgon är det jobb igen, jag känner dock att jag gärna haft en till ledig dag. 

https://youtu.be/5i3iPNf1DGo 

This entry was posted in Vardag.