En kalasfull dag

Lucy hade sitt första kalas i dag, sitt tvåårs-kalas. Det var supermysigt med familj och vänner och hon fick en massa fina presenter.

 

Mammas jordgubbstårta åt hon två bitar av och chokladrånen var också populära, sedan var det lek som gällde. När gästerna gått hem var hon trött och somnade vad som kändes i kroppen som sju men nu med sommartid var det klockan åtta. Den är redan över halv tio, jag tycker inte om sommartid, det känns rätt onödigt att hålla på ställa fram klockan en timme för att sedan ställa tillbaka den till normaltid.

 

I morgon ska jag göra linsundersökning, ser allt ok ut ska jag beställa linser som är bra för lite känsliga ögon. Nästa helg är det högskoleprovet, det känns inte ett dugg lockande att skriva prov från klockan åtta till halv fem, tur man ska dricka vin efter. Lucy ska få sova hos moster Kajsa och Viktor medan mamma och pappa är på fest på kvällen, men innan dess, en till jobbvecka.

This entry was posted in Lucy.