Så mycket i ett litet paket 

Häromdagen var jag och vaccinerade Lucy mot TBE. Hon tyckte de blå skoskydden var roliga och ville gärna inte ta av dem när vi skulle gå. På besöket var hon jätteduktig, tyckte det gjorde lite ont med sticket men hon fick ett klistermärke sedan som hon blev jätteglad över.

Sedan handlade vi och Lucy gick självsäkert med korgen, men vände sig om för att kolla att jag var precis intill.

Hon är så stor och så liten på samma gång, det är förvirrande. Hon är verkligen i den åldern nu när hon vill och kan själv, och humöret kan ändras i en blinkning, men hon lär sig hela tiden, det är så roligt att se.

 

I dag var hon med mormor och jag och Jocke såg Kong: Skull Island, och jävlar den var bra, riktigt bra! Det var svårt att inte lägga märke till den otroligt snygga scenografin också. Jag tycker det var en väldigt bra blandning av känsla, humor och action.

Jag har blivit rätt förkyld och hade egentligen behövt vara hemma i morgon men det är mycket på jobbet då så jag får sova på söndag, på lördag hinns det inte med. Snart är det iaf påsk vilket betyder långhelg, jag längtar!