A big surprise 

I går på Kajsas 20-årsdag överraskade Ronja med att vara i Sverige igen efter två år, det var en stor födelsedagspresent! Hon fick även äntligen träffa Lucy, tänk att de inte träffas förrän nu.

Vi var på Djurö och firade Kajsa hemma hos henne och Viktor och hon fick paket också efter den överväldigande återträffen med hennes andra storasyster. 

Lucy somnade i bilen på vägen hem så vi var ute och körde en sväng så att hon fick sova klart och kom hem vid middagstid. Jag har dragit på mig en dunderförkylning och hostar och snorar och låter som en kråka. I morgon ska jag skriva nationella provet i matte och förhoppningsvis kan jag jobba på onsdag. Det blir en väldigt kort vecka iaf. 

Jag fick sovmorgon i morse, Jocke gick upp och ordnade frukost åt Lucy, sedan tyckte hon att jag skulle gå upp vid halv tio och hoppade på mig i sängen medan hon ropade mamma. Sedan gömde hon sig i städskåpet och vinkade sa hejdå.


Oliwia har fått vara i rastgården och lekt med en annan hund och snart ska Jocke iväg och cykla. Själv ska jag sitta hemma och vänta på att han kommer tillbaka sedan med honung och blåbärssoppa. 

This entry was posted in Vardag.