Brunch ??

I dag sågs vi själva alla fyra systrar för första gången på två år. Vi hade en mysig brunch efter att ha lyckats få till allt gluten- och mjölkfritt och jag och Ronja öppnat konservburkar med kokosmjölk med hjälp av en vinöppnare och bordskniv. 

Lucy fick vara hemma med pappa och Oliwia och somnade i bilen både på vägen dit och hem. Jag tror hon gillar den nya bilen, jag gör det definitivt. Nackdelen om det nu är det, är att jag måste “börja om” och lära mig växla då den är manuell, men det går nog relativt fort. 

Snyyyyygg! 

Nu är jag rätt trött och hungrig. För Lucy är det hög tid för middag och sedan sova. Vi hostar båda två nu, jag längtar tills den här jävla förkylningen går över, riktigt långdragen är den. Jag hoppas den är över till nästa helg då det är valborg och ännu än röd dag, härligt. 

This entry was posted in Vardag.