En frisk fläkt 

Solen skiner men det är kyligt i luften. Vi är på vägen mellan skogen och storstan efter en helg med frisk luft och natur. 

Vi har hunnit cykla, chilla och träffa släkt. I går grillade vi och morbror med familj kom på besök och Lucy fick lekkamrater i sandlådan och fart i gungan. 

Oliwia har bott ute hela tiden i princip, utom på nätterna. Hon älskar fäboden, all yta att springa på och fotbollen är inte helt fel heller. Hon var med mig och Jocke när vi cyklade runt i skogen omkring, det var väldigt fint på sina ställen, lite väl stenigt på vissa. Det kommer nog bli superbra när vi är i Härjedalen i sommar och cyklar, jag hoppas det inte regnar bara. 

Jag fick även träffa min farmor och farfar en sväng. Farfar var och kikade in i stugan när vi kom i fredags och farmor åkte vi till innan vi lämnade Söderhamn. Jag övningskörde dit i dag och lite i området går, det är kul att växla men lite svårt. Jag tycker dock jag lär mig fort men det är så tråkigt att köra i stadsmiljö så det är så roligt att köra när vi kommer ut. 

Snart är det sommar och jag ser fram emot lugna dagar blandat med cykel under semestern. I morgon är det bio som gäller med några vänner, vi lyckades få barnvakt samtidigt och ska se Fast&Furious 8, awesome. 

This entry was posted in Vardag.