Upp upp

Hejdå Stockholm igen. 

Vi stannade och åt på Hakke gård och hade det jättemysigt och gick runt lite för att rasta Oliwia. 

Både Oliwia och Lucy sprang av sig myrorna i benen och vi åkte vidare efter att jag köpt kaffe till mig och Jocke. En stund senare fick vi igen för att vi gett Lucy pannkakor innan vi åkte bil. Vi hade glömt att den ungen inte kan äta något stort innan hon åker bil för då blir hon åksjuk. Så det var bara att svänga av, försöka spola av allt med vattenflaskorna och åka vidare. 

Vi har några mil kvar och Lucy sover på filten vi satt i hennes stol och utan byxor. Lilla tjejen, hon ska få duscha när vi kommer fram och i morgon ska vi få låna tvättmaskinen.

Hon plockade maskrosor till mig i dag medan vi väntade utanför affären på Jocke efter vi hämtat henne på förskolan. 

Jag och Lucy har en jobbig rethosta båda två och jag har köpt tabletter jag hoppas ska hjälpa. 

Nu är iaf sommaren här. 

This entry was posted in Vardag.