Lördag

Det känns som söndag men än är inte lördagen slut. I morgon ska Jocke golfa och jag ska ha picknick med mina föräldrar och systrar på Djurgården. 

Just nu väntar jag på att äggen ska bli klara och sedan ska jag gå och sova. Man blir trött av att åka bil långt fram och tillbaka, Lucy sover i sin säng och Oliwia ligger utslagen på golvet.

Det har varit fullt ös i dag. Tre av mina kusiner firades med tårta och Lucy har både testat gränser (det kan ju vara annorlunda än hemma!) och busat och lekt och slagit sig lite, och lekt. Ända tills vi begav oss hemåt och då var hon trött. Jag har aldrig sett henne så rasande. Hon kastade det hon höll i för stunden med all den lilla kraft hon har, gick och tog upp det och kastade det igen i ett ursinnigt trötthetsutbrott. Sedan somnade hon i bilen innan vi hunnit åka iväg och sov större delen av vägen. 

Vi har haft det kul hela familjen och i morgon får det nog bli lite lugnt inför en ny vecka. 

This entry was posted in Vardag.