Mors dag

En helvetisk varm dag har det varit, helst hade man velat haft på sig badkläder och varit på en strand. Istället satt jag och stektes på en gräsmatta men hade en mysig picknick med föräldrarna, systrarna och mormor. 

3,5 mammor var vi, Kajsas bebis är ju i magen fortfarande så hon kan inte få så mycket mer än sparkar, själv fick jag två små blommor och en kram av Lucy, älskade unge. Men hennes humör, herrejävlar. I hennes värd är hon så stor att hon t.o.m. säger “Lucy stor” och tycker hon är fullt kapabel att ta egna beslut angående det mesta. Som att inte byta blöja eller ha skor inomhus, “stop mamma” säger hon, “näe pappa”. Så härlig och så otroligt tålamodsprövande. 

Pappa kom hem med majskolv efter dagens golfrunda och majs är alltid en hit. Själv fick jag en mors dag korg med choklad, rån, lotion och en ciderdryck som hade varit en vinflaska i ett land där staten inte har monopol på alkoholförsäljning. 

Den här värmen gör mig trött, men det är skönt att sommaren är här. Det ska dock regna i veckan vilket ändå är bra då vi behöver lite mer vatten. 

Jag har en del roliga saker planerade i veckan men först är det upp och jobba som gäller. 

This entry was posted in Vardag.