Sverige 🇾đŸ‡Ș

Det Ă€r ett speciellt land Sverige. Det finns mycket jag kan klaga pĂ„ men överlag Ă€r jag vĂ€ldigt tacksam över att ha fĂ„tt vĂ€xa upp hĂ€r och det kĂ€nns bra att ha barn i detta land. Jag hoppas att orostiderna kommer gĂ„ över och att det fortsĂ€tter vara tryggt och stilla i detta avlĂ„nga land. 

Denna nationaldag trĂ€ffade jag först min syster i stan som Ă„ker ivĂ€g i morgon igen. Dock kommer hon tillbaka till Sverige en kort svĂ€ng igen innan den lĂ„nga resan tillbaka till Australien. 

Efter en glass (smakade en jĂ€ttegod soyaglass med kolasmak!) tog vi en promenad frĂ„n Slussen hem till mina förĂ€ldrar, en ganska skön promenad och Oliwia var uppspelt av alla mĂ€nniskor omkring. 
Min kusin var pĂ„ besök sĂ„ jag passade pĂ„ att trĂ€ffa henne och ta en kopp kaffe nĂ€r jag Ă€ndĂ„ skulle sĂ€ga hejdĂ„ till Ronja. Innan vi Ă„kte fick Lucy leka lite i lekparken. 

Vi kom hem nĂ€r det nĂ€stan var lĂ€ggdags för Lucy, sĂ„ vi myste i soffan med vĂ€lling , som hon knappt dricker lĂ€ngre (jag tycker det Ă€r sĂ„ mysigt med vĂ€lling), och sedan hann pappa precis komma hem och sĂ€ga godnatt innan hon somnade. 

Febern försvann i gĂ„r kvĂ€ll lika fort som den kom, sĂ„ i morgon ska hon till förskolan om den inte kommit tillbaka. Det kanske var en tand som spökade, hon har inte haft feber eller sĂ„ pga tĂ€nder tidigare. PĂ„ tal om spöken sĂ„ sĂ„g vi en film nu pĂ„ kvĂ€llen som Jocke sĂ„klart somnade ifrĂ„n och jag satt uppe sjĂ€lv och sĂ„g fast det Ă€r jag som Ă€r den rĂ€dda. Nu ligger jag i sĂ€ngen med en lampa tĂ€nd och Jocke snarkar högt bredvid. Det blir inte sĂ„ mycket sömn den hĂ€r natten, tur man jobbar deltid. 

~~~~

Lucys variant av kurragömma, linda in sig i gardinen och sĂ€ga “vaa ushy? Botta!”