Lina 🎉

För sju år sedan, år 2010 när jag tog studenten, var Lina 11 år. I dag var det hennes tur att ta på mössan och jubla över att den självklara delen av skolan är över. Fast gymnasiet egentligen inte är obligatoriskt så är det praktiskt taget det, och nu är det över även för den yngsta syrran.

Vi var där för utspringet (och lyckades springa undan all champagne-sprut) och sedan åkte vi hem innan mottagningen.


Vi bestämde oss för att åka kommunalt och lyckades hamna i rusningen så bussen från Slussen var kokhet och full. Tur nog så är det bara två (om än relativt långa) stationer till mamma och pappa så vi var ganska snart av och kunde börja delta i firandet. 

Vi åt middag och sedan tårta, Lucy fastnade för ostbågarna och vattenmelonen. Hon var på bra humör och sprang runt och hängde med min ena kusin Hilda som är tio år. Hon hade jättekul och somnade fort när hon kom hem till sin säng. Lina höll ett gulligt tal vid middagen till familjen. 

Det var en jättetrevlig mottagning och nu är jag lika trött jag som Lucy. I morgon är det jobbdag och Lucys avslutning på förskolan, vår första avslutning. 

Vi önskar Lina grattis och lycka till i framtiden ✨

This entry was posted in Vardag.