Lina 🎉

För sju Är sedan, Är 2010 nÀr jag tog studenten, var Lina 11 Är. I dag var det hennes tur att ta pÄ mössan och jubla över att den sjÀlvklara delen av skolan Àr över. Fast gymnasiet egentligen inte Àr obligatoriskt sÄ Àr det praktiskt taget det, och nu Àr det över Àven för den yngsta syrran.

Vi var dÀr för utspringet (och lyckades springa undan all champagne-sprut) och sedan Äkte vi hem innan mottagningen.


Vi bestĂ€mde oss för att Ă„ka kommunalt och lyckades hamna i rusningen sĂ„ bussen frĂ„n Slussen var kokhet och full. Tur nog sĂ„ Ă€r det bara tvĂ„ (om Ă€n relativt lĂ„nga) stationer till mamma och pappa sĂ„ vi var ganska snart av och kunde börja delta i firandet. 

Vi Ă„t middag och sedan tĂ„rta, Lucy fastnade för ostbĂ„garna och vattenmelonen. Hon var pĂ„ bra humör och sprang runt och hĂ€ngde med min ena kusin Hilda som Ă€r tio Ă„r. Hon hade jĂ€ttekul och somnade fort nĂ€r hon kom hem till sin sĂ€ng. Lina höll ett gulligt tal vid middagen till familjen. 

Det var en jĂ€ttetrevlig mottagning och nu Ă€r jag lika trött jag som Lucy. I morgon Ă€r det jobbdag och Lucys avslutning pĂ„ förskolan, vĂ„r första avslutning. 

Vi önskar Lina grattis och lycka till i framtiden ✹

Kommentera