Sommarlov

Lucy har inte ledigt än men i går var det avslutning på förskolan. Vi fikade och Lucy åt så mycket jordgubbar och vattenmelon som hon hann innan de tog slut, sedan målade hon i “målarhörnan” som de gjort på gården med papper på väggen och målarfärg. 

I dag gav jag en blomma och chokladask som tack för den här terminen när jag hämtade, vi är så nöjda med hennes avdelning och hela förskolan 🌸 Lucy trivs verkligen. 

Hon ligger och sover nu, somnade när vi kom hem i vår säng. Hon sov inte på dagen så då kan det bli så, det får vara lite som det är i den här fasen mellan att sova och inte sova på dagen. Hon behöver för det mesta sova en stund men ibland är hon pigg och då får det bli en eftermiddagslur och lite senare kväll istället. Hon somnar ju iaf innan oss och nu är det helg så i morgon kan vi sova.


Jag gick med Oliwia vid vattnet i dag. Det var lite svettigt att gå i solen men det är skönt med den lite längre promenaden. I går gick jag och Jocke en bra bit också. Jag åkte till hans jobb och lunchade och sedan gick vi därifrån. 

Jag är också trött i dag, så där jobbigt trött att man mår lite illa och kaffe inte hjälper utan ger bara en konstig stirrig trötthet, men man kan inte sova någon timme för då vaknar man och mår ännu konstigare sedan. Kanske ska försöka en sådan där 20 minuters power nap.

This entry was posted in Vardag.