Vardag 

Det är lustigt det här med vardagen. Man vill inte gå upp på morgonen, då är sängen det bästa och absolut underbaraste som finns. Typ det enda man behöver faktiskt. Sedan när man väl kommit till jobbet och börjat jobba så känns det bra och dagen flyter på. Sedan kommer man hem, och istället för att lägga sig tidigt på kvällen eftersom morgonen var som att väcka en björn i ide så vill man inte. För på kvällen när man nattat lilltjejen och den magiska vuxentiden kommer, då har man inte tid att sova. Man kan se på tv som inte är barnprogram, eller sitta vid datorn utan ena ögat och örat åt andra hållet. Sedan lägger man sig för sent, inser dystert att man kommer vara lika förbannat trött i morgon och lovar sig själv att i morgon, DÅ ska jag lägga mig i tid. Vi får väl se.

I dag hämtade jag Lucy tidigare och vi var bara hemma tillsammans. I går var vi ute och lekte en sväng efter vi handlat.

Oliwia fick en lekstund också och nu höll jag på skriva något helt osammanhängande för nu blev jag riktigt trött här så ögonen börjar svika mig.

Två dagar kvar sedan ledigt och midsommar. 

This entry was posted in Vardag.