Tröttheten 

Det var längesedan jag var så här trött, det har varit tufft i dag och jag ville helst bara gå och lägga mig efter middagen klockan sju. Men inte ens Lucy hade lagt sig och jag skulle förmodligen ha vaknat i natt eller klockan fyra på morgonen då. 

Vi åt kinamat då ingen orkade laga mat och vi var hungriga, Lucy fick vårrullar. Hon satt i sin fåtölj och åt dem i sin skål, och det är så himla gott också! Vi måste äta det allihopa snart känner jag…

Hon var jätteglad i dag när jag kom och hämtade. Hon cyklade runt som alltid när de är ute (hon älskar att cykla på de där trehjulingarna) och stannade sedan vid grinden och sprang nästan hela vägen hem och tjoade.

Oliwia fick sig en dusch i dag och klippta klor, det var välbehövligt. Hon tycker inte det är kul alls men sedan får hon godis och då blir hon så här glad 👇

Hon blir så fet och skitig i pälsen när hon är ute hela tiden när vi är på landet, och så använder vi allergischampo på henne då Lucy är lite känslig. Jag tror det hjälper iaf. 

Klockan har blivit halv tio så efter en kopp te kan jag med gå och lägga mig. Min vision om att sitta och spela på kvällarna faller alltid i bitar när tiden rinner iväg, det finns så mycket att göra och ingen tid. På måndag börjar jag dessutom plugga deltid, företagsekonomi 1. Det ska bli kul att läsa den dock, jag är nyfiken på vad den innehåller, det känns som nyttiga saker och den krävs för en yh-utbildning jag tänkte söka hösten 2018. 

This entry was posted in Vardag.