Semesterdagar

Jag har använt upp min surf på telefonen och insett att jag hade ett skitabonnemang så jag har bytt, men i väntan på det får jag snylta på Jockes surf. Det är ganska skönt ändå dock, det blev lite som en social media detox då jag inte kan kolla facebook och insta konstant som man annars lätt gör. 

I går fyllde min farmor 75 och vi var där och firade henne. Pappa hade skrivit en låt som familjen spelade och sjöng upp, det blev jättefint. Sedan blev det plockmat och mer musik av min pappa, farbror och familjevän.

Jag träffade finska släktingar och kusiner jag inte sett på länge, en kusin hade jag inte sett på flera flera år så jag blev väldigt glad över att få träffa henne igen, vi lekte mycket på somrarna som små.

Vår tid i fäboden för i år börjar närma sig sitt slut, och det känns tråkigt att det varken varit bad eller båtväder, man blev lite snuvad på sommaren känns det som. Vi har gjort mycket dock och haft nästan varje dag planerad. I dag var en lugn dag och innan middagen gick jag, Jocke och mamma med hundarna och letade kantareller medan Lucy stannade kvar med pappa som lagade middag. 

Vi hittade en del, och två riktigt bra ställen, det var superkul när man faktiskt hittade svamp! Annars brukar jag vara värdelös på det, men vad glad man blev när man hittade de små guldklimparna. Det är så galet gott med kantareller också. 

I morgon åker vi till Åre och cyklar, sedan sover vi på Copper Hill och på fredag innan vi åker har vi spabehandling, det ska bli riktigt skönt! Ett fint avslut innan vi rör oss vidare tillbaka mot Stockholm på lördagen. Lucy får vara hos mormor och morfar under tiden och sedan blir det en vecka hemma tillsammans innan allt rullar igång igen. 

This entry was posted in Vardag.