Måndagens måndag

Måndagen efter semestern är motbjudande att upp på. Jag kanske ska sluta semestern på en torsdag nästa år istället, jobba två dagar och sedan få helg… Det vore något. Men förutom stressen över att man måste lägga sig fast man vill passa på att göra roliga saker som att spela och titta på Game of Thrones, ångesten över att man får för lite sömn för att man inte gick och la sig i tid, och den panikartade tröttheten på morgonen, så är det kul när man väl är på jobbet. Det här med att få in vardagsrutinen… En kväll snart kommer jag slockna klockan åtta, vänta bara.

Gosefisen, jag saknade henne i dag. Vi stannade och lekte på gården en stund, sedan red hon hem på mina axlar och vi la pussel medan hon åt räkchips, hon har fått smaken från far sin… 

Sedan var jag faktiskt ute och joggade med Oliwia medan Jocke tog med Lucy på en liten shopingtur så nu kan vi använda projektorn igen, äntligen! 


Fullmånen lyser på en häftig himmel utanför fönstret , snart börjar en ny dag.

This entry was posted in Vardag.