Hej igen 

Så jag har inte bloggat på ett tag. Fanns inte så mycket värt att nämna och sedan efter det har jag haft mycket att göra. Men jag tycker det är kul att läsa mina gamla inlägg sedan som minnen på Facebook. Nu tycker jag t.ex. det är kul att läsa om vardagen med Lucy när hon var bebis för jag kan inte påstå att jag minns det, tråkigt nog. Jag vet att jag tänkte det, både vid bra stunder och dåliga, jag ska komma ihåg det här. Men det gör jag inte. Som med så mycket annat är det bara en överblick och generell uppfattning av upplevelsen som är kvar, minnen av händelser men inte känslor. Jag tänker ofta “jag kommer sakna den här tiden”. Men jag har inte gjort det hittills så jag hoppas att nästa utvecklingsfas fortsätter bli roligare än den förra. Jag älskar två-tre årsåldern dock. Så mycket medvetande, känslor och humör. Tysta försiktiga lilla Lucy har blivit en högljudd pratkvarn, även om hon som person är rätt försiktig ändå, lite lik sin mamma tror jag… “lushy skiike mycke!” Sa hon i dag när hon pratade så högt att hon nästan skrek. Roliga unge. 

Förra helgen var vi i Järvsö på söndagen vilket var jättekul. Vi kom upp på lördagen och sov i fäboden då mamma och pappa var uppe över helgen. Jättemysigt och Lucy fick gunga massor med mormor medan morfar fixade nytt tak till gäststugan. 

Snygg man man har :3Jag har bestämt mig för att testa på att vara vegetarian också, av etiska och miljöskäl. Det handlar mest om rött kött, fisk äter jag ju inte, och jag kände att då kunde jag försöka låta bli kyckling med, de är ju trots allt djur de med. Ägg och mjölk däremot, någon måtta får det vara. Jag gjorde iaf halloumiburgare som blev god och lyckades äta en hamburgare på Max. Den var jättegod! Jag vet inte vad det var, själva burgaren var av grönsaker tror jag, Lucy tyckte också om den, hon fick smaka. Food 

Köttet är Jockes dårå… Det såg så jäkla gott ut. Men det blir spännande det här, bara att kolla upp recept. Det ska bli så skönt med fredag i morgon, jag är redo för helg! 

This entry was posted in Vardag.