Back to work then 

Jag gick till jobbet i dag, två dagar hemma fick räcka. Jag fick sitta för mig själv med en mindless men nödvändig uppgift och det passade perfekt då hjärnan var lite mossig. 

Jag trodde att det skulle regna men det blev ju sol så jag fick cykla hem i gummistövlar i solsken som ett fån med regnbyxorna i väskan. Men det var jätteskönt att vara med Oliwia i rastgården, det blev en väldigt fin dag. 

När man kommer hem sedan hoppar hon upp i sängen och myser, jag brukar lägga mig bredvid henne och gosa med hennes fluffiga päls lite, tills det börjar kittla i näsan av allt hår eller hon blir besvärad och hoppar ner. Men hon ser ju ut som ett levande mjukisdjur ❤

Jag hinner dock knappt vara hemma något innan jag ska hämta Lucy, hon blir så glad när hon ser mig och springer över hela gården på sina små ben. Men hon är inte så liten längre, 91 cm är hon och väger 15 kg drygt. 2,5 år blir hon i dag, tänk att hon fyller tre om ett halvår! Det är ju stort liksom. 

Vår älskade tjej, det är en riktig emotional roller-coaster på eftermiddagarna. Hon har tydligen bestämt att hon inte ska sova på förskolan längre vilket får som konsekvens att minsta motgång hemma sedan resulterar i ett fullskaligt utbrott à la världen går under och vi är fruktansvärt elaka och hur kan hon inte få precis som hon vill när hon vill? Som att trycka på spolknappen själv som hon inte kan trycka ner själv, men hon står där iaf med sitt lilla finger och säger ursinnigt “inte mammas tur!” och hon får prova men det händer inget och det måste spolas så mamma måste hjälpa till och nej det var minsann inte okej, hade jag inte hört att hon tydligt sagt att det inte var mammas tur?! Sedan kan vi komma överens om att man faktiskt måste lyssna på mamma och kramas och någon minut senare vill hon entusiastiskt visa luftballongen hon ser genom fönstret i sitt rum och kör glatt runt på bobbycaren. 

Hennes nya stora säng är så mysig! Jag somnar alltid när jag lägger henne numera, det är såå mysigt att krypa ner bredvid henne och ligga så tätt intill. 

I morgon är det fredag vilket är skönt, sedan blir det nog en vilohelg för min del, sova är den bästa medicinen. 

One comment

  1. Marie-Helene says:

    Å lilla gumman börjar bli stora tjejen❤️
    Sån härlig tjej med mycket vilja ” kan själv” precis som lilla mamsen var en gång 😉
    Krya på dig gogumman 😘

Comments are closed.