Höstglädje

Det har varit en härlig helg. I lördags hade vi en riktig innedag. Jocke var ute en sväng med bilen dock och kom hem med en stor burk med djur som Lucy blev stormförtjust i. Den har hon släpat runt i lägenheten och hon skulle även sova med kon och ha den med till farmor i dag.


I dag blev det väldigt sent för allihop. Lucy somnade närmare nio tror jag och jag har inte hunnit lägga mig än nu vid halv tolv och är jättetrött. Vi hade en väldigt rolig dag iaf. Lucy och Oliwia fick vara hos farmor och Melvin medan jag och Jocke cyklade landsväg knappa tre mil. Det var andra gången jag var ute på den cykeln (den får annars agera motionscykel inne) och det var roligare än jag förväntat mig så det var såklart en rolig överraskning. Vi körde från Farsta via Gullmarplan till Hammarby Sjöstad, stannade i Hellasgården och åt en glass och cyklade sedan tillbaka via Älta. Jag måste säga att Älta verkar vara ett väldigt mysigt område, vi cyklade igenom ett bostadsområde där och det såg jättefint ut. 


Lucy har klippt sig för första gången också! Vår frisörvän Ida fixade page och det blev sååå fint!

 ❤❤