Blä

Jag och Lucy är förkylda igen. Toksnoriga och hon hostar och jag har huvudvärk, höstens stora feta baksida, dessa satans virus.

Jocke var hemma med Lucy i dag, jag kan jobba veckans sista dagar, snart är det helg och då ska jag bara ta det lugnt. Förhoppningsvis går det snabbt över det här.

Hon är ju så fin i sin nya frisyr, men jag älskar page också. Det är nog den frisyren jag haft mest genom åren men det sliter så mycket att hålla på platta det och så fort det blir fuktigt ute så förstörs det så nu får det bara vara, men jag tycker väldigt mycket om mina lockar också. Det vore kul om Lucy också får lockigt hår sedan som mamma och pappa ❤

Vi var i lekparken häromdagen och träffade Madeleine och Malte (och lilla Meja) en sväng. Lucy trampade såklart runt på cykeln, stora favoriten. Snaart når hon ner ordentligt på sin springcykel, men hon har lyckats gå några steg med den. 

Jag hittade den skummaste svampen när jag var ute häromdagen. Nu är jag långt ifrån svampkunnig, jag vet hur en kantarell och en flugsvamp ser ut, men jag har iaf aldrig sett någon sådan här. 

Ganska obehagliga faktiskt, stora också. 

This entry was posted in Vardag.