Familjefika ☕️

Vi tänkte ha en babyshower för Kajsa men så kom ju ungen alldeles för tidigt så vi hann inte. Istället blev det en överraskningsfika i går hos dem ute på Värmdö. Tyvärr kunde hennes kompisar inte komma men farmor och Lars och faster kom så det blev ett gäng och det var riktigt trevligt. 

Lucy sa innan att hon skulle till “Kajsa vikto siin” vilket naturligtvis menas Kajsa, Viktor och kusin. Hon tycker om att se bilder på och titta på bebisen men är lite skeptisk till att klappa henne, söta kusinerna ❤ Det känns jättekul att Lucy fick en kusin i så nära ålder, jag trodde det skulle dröja flera år, så det är roligt att ha en till bebis i familjen, lilla fina Alva. 

Så stor Lucy blivit, vår härliga tjej. Det är så roligt hur hon pratar hela tiden, långa meningar och hon låtsasleker för fulla muggar, hon har verkligen blivit en egen person. Hennes nya lek är att köra bil (bobbycaren) till affären (köket) där hon handlar mat, sedan kör hon hem (till sitt rum) där hon lagar mat och sedan kommer hon och bjuder på soppa. Hon är lite tillbakadragen dock när vi är bland folk, och är vi någon annanstans än hemma måste man såklart testa om samma regler gäller där. Hon hade iaf kul i går, lekte mycket med morfar och fick smaka lite kladdkaka, den var väl okej men lite väl kladdigt tror jag. 

Busade lite med pappa och katten också. 

Jag måste ta det där körkortet snart så jag kan köra ut dit när jag vill. Jag ska försöka ta en intensivkurs nästa sommar och få det överstökat. 

This entry was posted in Vardag.

One comment

Comments are closed.