Oktober 

Jag har inte ens fattat att det är höst och det är redan oktober och snart två månader till jul. Det gick så fort, men vädret verkar inte heller bestämma om det ska vara varmt eller kallt.

I lördags fick Lucy sova hos mormor och morfar och jag och Jocke såg nya It på kvällen. Jag har inte sett originalen så har inget att jämföra med men jag tycker den var riktigt bra! Alla karaktärer var bra, skådisarna var duktiga, riktigt imponerad av barnskådespelarna.

I söndags hade jag egentligen bara tänkt sitta inne vid datorn och spela men det var fint väder och Jockes golf blev inte av så vi cyklade till Drottningholm istället och runt på Lovön. Det var jätteskönt och jag är glad att jag kom ut men den första milen är rätt trög innan man kommit igång.

När vi åkte och hämtade Lucy var Kajsa med Alva, och Lina där, så Lucy hade busat med dem och vi fick träffa dem lite innan vi åkte. Jag passade på att mata Alva med flaska, det är så mysigt! Jag minns inte när Lucy var så där liten.

Vi har sagt några gånger nu att det vore så gott med hemmagjord pizza, och i går blev det dags, så jäkla gott! Jag hade oliver, pesto och sparris på som fyllning och jag blir hungrig bara jag tänker på den. Lucy hjälpte till att göra sin, kavla, och hälla på sås och ost.

Gullungen. I dag var en riktigt seg och trött måndag. Jag hade iaf tid hos sjukgymnasten efter jobbet och gjorde lite styrke och balansövningar för ryggen. Sedan skulle jag få akupunktur för spänningshuvudvärken men höll på svimma av nålarna så fick massage istället. Det gick jättebra när jag gjorde det för foglossningen under graviditeten men jag är väl känslig för flera nålar i huvudet. Nästa gång testar vi väl bara med ett par.

Nu är både Lucy och Oliwia badade och jag ska mysa och läsa saga med Lucy och försöka att inte somna själv, det är alltid en utmaning.