En *host* vecka 

Det blev inte mycket jobb för Jocke den här veckan. I onsdags fick Lucy träffa läkaren och inhalera lite adrenalin då hon fått krupphosta under natten. Sedan tänkte vi att hon skulle till förskolan på fredagen men Jocke fick vända i dörren till jobbet då förskolan hade ringt honom. Det är svårt ibland att avgöra om de är friska nog för förskolan när de mår bra hemma. Det blev en mysig vecka iaf, leka med kaninen, chilla i soffan och baka chokladbollar. 

(kaninen sover så vi skulle vara tysta)

För mig har veckan gått jättefort! Nu är David på besök och Lucy verkar inte alls trött fast klockan är åtta, men det är kul att hon är med. Oliwia har även fått en box från duktig vovve som hon blev väldigt glad över. Det är kul att få hem lite godis och nya leksaker ibland.

This entry was posted in Vardag.