Bus eller godis

Jag brukade älska halloween. Färgerna, temat, bus eller godis som yngre, halloweenfesterna som äldre. Jag och Jocke planerade alltid vad vi skulle vara som matchade och jag har alltid älskat att klä ut mig. I år är det som vilken dag som helst, jobb och hämta Lucy som alla andra vardagar. Jag vet inte ens om de gjort halloweenpyssel på förskolan, men ibland undrar jag vad de gör där egentligen… 

Lucy har fått vattenfärger äntligen iaf, så nu kan hon måla vackert. 

I kväll gick hon och la sig på eget bevåg. Hon hämtade sin napp, sa godnatt till pappa och ville att jag skulle stoppa om henne. Stoppa om i hennes fall betyder, ligga bredvid henne tills hon somnar, vilket hon gjorde ganska fort. 

Snart sover jag också, men jag ska inte somna på spikmattan. Det är den mest utnyttjade julklappen jag fått tror jag, så bra mot spända muskler i rygg och skuldror. 

Nu välkomnar vi november och tiden går fort snart är det jul.

This entry was posted in Vardag.