Vabmys 

Jag tror vi är immuna mot kräksjuka i min familj, tydligen är vissa människor det vad jag hört och jag kan inte minnas att jag fått det så det måste varit när jag var jätteliten. Jocke har också alltid klarat sig så förhoppningsvis blir Lucy likadan om några år. Det har gått magsjuka ett tag på förskolan nu och natten till i torsdags vaknade hon och kräktes. Sedan var det att gå upp ca var 90e minut och jag la handdukar och filtar och tvättade allt eftersom. Sedan var det som bortblåst några timmar senare och förutom att hon var trött och inte ville äta något på hela dagen utom några skedar yoghurt så mådde hon rätt bra. I fredags var hon helt som vanligt och sprang runt och tjoade här hemma och i dag har det gått 48 timmar så hon stod vid fönstret i morse och väntade på att mormor och morfar skulle plocka upp henne. 

Hon fick en halloween present av mormor och morfar, min lilla häxa (och russinen i handen såklart :’D). 

I går när hon praktiskt taget var frisk så gick vi ut på en promenad, det var en jättefin höstdag.


I kväll ska jag och Jocke se nya Thor filmen och nu väntar jag på att riset ska bli klart så jag kan göra avokado sushi till lunch.

This entry was posted in Lucy.