Festligheter 

I dag är det min och Jockes bröllopsdag men 1, det är tisdag, 2, jag hade julmiddag med jobbet. Som inte hade något juligt över sig vilket jag är glad över, vad äter man som vegetarian på julbordet egentligen, potatis? Nä så att vi varit gifta i tre år får vi fira i helgen istället. 

Vi åt middag på Buco Nero, en mysig italiensk restaurang. Tyvärr fick vi inte välja fritt från hela menyn utan mellan en kötträtt som var pasta med köttfärssås gjord på vildsvin, och en vegetarisk rätt, så jag åt risotto med Karl Johan svamp. Den var god men förrätten bestående av lagade grönsaker var godare, den var supergod! 

Det var verkligen supertrevligt och då man inte hinner prata så mycket med varandra på mitt jobb så är det kul när man kan sitta och prata privat. 
Innan idag var Oliwia lycklig över snön. Jag är också glad att vi faktiskt fått snö men tydligen ska det bli åtta grader innan helgen. Åtta! Jäkla vår.


I morgon är det fredag tänkte jag glatt men det är det ju inte, det är ju bara onsdag! En trött onsdag kommer det bli t.o.m. kan jag säga utan att kunna se in i framtiden, en onsdag med huvudvärk också säkert då det rödvinet vi drack till maten känns som ett “huvudvärksvin”. 

Nu är jag hemma igen och längtar efter att gå och lägga mig.

This entry was posted in Vardag.