Från Thailand till Japan på 10 minuter 

Vi firade vår bröllopsdag i går, tre år som gifta. Lucy blev hämtad på förskolan av morfar och jag mötte upp Jocke efter jobbet och vi åkte till Koh Phangan

I väntan på bord så tog vi en drink och testade andra versioner av mojito, mango och annanas, och jäklar vad goda de var! 

Vi fick inte bord i det stora rummet tyvärr men det var väldigt mysigt där vi satt också, och jag åt den godaste Pad thai jag någonsin ätit, jag skulle inte säga nej till den i dag igen. 

Jocke åt någon rätt med ris och skaldjur och till efterrätt åt vi banansplit och friterad banan med glass, sedan var man så mätt så man nästan sprack.

Efter vi chillat en stund efter maten så gick vi till Ljunggrens och tog ett glas vin och sedan började vi promenera. 

Vi gick från slussen förbi gamla stan, tittade på de gamla husen vid vattnet och kände lukten av bullar på jäsning vid bageriet vid hamnen. Det var jättemysigt att gå i mörkret med stadsljusen omkring sig. Vi gick förbi slottet där en ensam vakt marscherade sin rutt och såg gamla båtar jag tyckte var intressanta att titta på vid Kungsholmen. 

Där någonstans tog benen slut och jag började få skavsår, så vi tog tunnelbanan de sista två stationerna hem och sedan var det skönt att gå och lägga sig. 

Veckans trötthet lät ge sig till känna och vi sov till elva ungefär i dag och då hade vi inte mycket tid innan vi skulle till bion. Vi såg Justice League, den var riktigt bra, tänker inte spoila något men jag ser verkligen fram emot nästa. Och Gal Gadot må vara den vackraste kvinnan men Jason Momoa som bad ass Aquaman var nog min filmfavorit. 

Lilla älsklingstjejen är upplockad som haft det super med morfar och mostrar och snart kommer vi ha tre hundar rom röjer i lägenheten över natten.

This entry was posted in Vardag.