Mojito och solsidan

I går hade vi en riktig myskväll, vi gjorde mojitos och tittade på sista säsongen av Solsidan som vi inte hade sett. Vi sträcksåg hela säsongen, det var längesedan vi satt uppe så sent och bara chillade vid tvn. Riktigt rolig serie, vi måste se filmen som kommer också. 

Vi fick oväntat besök av våra grannar som stod utanför dörren plötsligt, så de kom in och hängde lite, kul med lite spontanitet så där.


I dag tog vi alla igen sömn, Lucy gick upp halv nio och drack välling och jag och Jocke sov någon timme till, sedan var vi iväg och handlade innan middagen och Lucy tycker ju det är så roligt att gå i mataffärer. Hon ska dra korgen och vill gärna hjälpa till att plocka varor. Sitta på biltaket får man göra också när pappa tar av skorna. 

I kväll blev det friterad banan med glass, after eight och piña colada, och i morgon är det första advent, snart är julen här! Får se hur natten blir dock, Lucy hostar som en galning och inget hjälper, vet inte ens vad hostan beror på så har gett allt vi har, ska hämta ut allergimedicin också och se om något kan göra något, annars får ingen sova. 

This entry was posted in Vardag.