Första ljuset

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla människor glädjas att fira få advent

Så i dag var det första advent och pepparkakorna, lussebullarna och glöggen åkte fram. Vi åkte till pappa och var där allihopa, systrar, killar och ungar och fikade. 

Jag älskar glögg, vinglögg är gott och den alkoholfria med, men lättglöggen är nog godast, med russin i såklart. Nä jag gillar jultiden, bara pyntet som ska upp nu som inte hanns med i helgen. Nästa helg är jag och Ronja i Spanien och hälsar på mamma så då får vi fira advent där med henne. Om vi överlever flygresan. Jag har egentligen inget emot att flyga om det inte är ett litet plan man känner allt i, och jag vet att det är säkrare än att åka bil, men att dö i en flygkrasch tänker jag är ett av de absolut värsta sätten man kan dö på, och därför är det med en blandning av excitement och skräck jag väntar på resan på fredag. Jag har iaf sällskap, det kan nog bli fyra helt okej timmar.

Det är så fint vid vattnet, mina föräldrar bor precis på gränsen till Hammarby Sjöstad, jag skulle gärna ha en lägenhet där (inte helt ensam om det direkt) men för den summan kan man köpa ett hus i ett lugnt villaområde så det beror ju på vad man vill. 

Lucy skulle åka hem i mammas skor tänkte hon, hon tänkte hjälpa mig att sätta på mig hennes också men tänk det gick inte att få i fötterna, vi var tvungna att byta tillbaka tillslut. 


Ännu en helg har nått sitt slut, men måndagen som kryper sig på kommer sluta den med, och snart kommer jag befinna mig i ljummen temperatur och bara relaxa.

This entry was posted in Vardag.