Räkna timmar

Jag gör det varje kväll när jag lägger mig, räknar om hur många timmar jag ska gå upp. Jag och alla andra som får ångest av att sova mindre än åtta timmar, vilket är varje natt för man hinner inte gå och lägga sig klockan nio. Vad skönt det vore, att gå och lägga sig med Lucy och sova typ tio timmar, nu blir det drygt fem.

Jag var hemma med Lucy och Oliwia i går, inte för att man kan vara hemma pga hunden men Lucy var hängig på morgonen och verkade inte alls må bra så vi var hemma. Sedan blev hon pigg och sprallig på eftermiddagen och vi gick ut, hon behövde nog vila upp sig lite.

Nu när jag kommer från jobbet är det så mörkt så det går inte att vara i dungen, det är beckmörkt där inne och finns inte en chans att se Oliwia mer än en halvmeter fram. 

Oliwia verkade inte bry sig så mycket om Lucy men hon fick flytta på sig efter bilden, hon börjar bli tung. Jag vet inte om jag sett henne bara gå och sätta sig på Oliwia så där tidigare, det är kul när de uppmärksammar varandra.

Vi tog fram inomhus-sanden när vi kom in igen, det gick bra tills det låg rosa sand över hela golvet.

I morgon ska jag träffa syrrorna, då ska vi ses vi fyra, det blir kul innan vi splittras igen.

This entry was posted in Vardag.