Tillbaka 

Det har redan gått två arbetsdagar sedan jag kom hem och Spanien känns väldigt avlägset. Det regnade och blåste när vi åkte, och vågorna sköljde ilsket över stranden när vi åt frukost på ett café med tända kaminer. 

Vi åkte till flygplatsen i spöregn och vinkade av Ronja som skulle tillbaka till Grekland och sedan var det några timmar på flygplatsen för mig och mamma. Vårt flyg var försenat från Sverige pga snöstorm men tiden gick ändå rätt fort. Flyget hem var smockfullt, varenda plats upptagen och hatthyllorna räckte inte till, men vi kom på tidigt så vi hade vårt handbagage ovanför våra säten, men det är trångt alltså att sitta på ett fullt litet plan. Det gick fort iaf, 1,5 timme försenat var flyget och piloten tog igen en timme nästan, det kändes när han gasade på kan jag säga… 

Väl hemma kramade jag om mina älsklingar och Lucy sov ju men kom sedan in till oss som hon brukar tidigt på morgonen. Den morgonen ville jag verkligen bara ligga kvar i sängen, lite extra mycket. 

Lucy fick en tröja som hon blev väldigt glad för och Jocke fick en parfym, Oliwia fick ingenting hon men det verkade hon inte lida av. Vi har varit ute i snön som kommit och nu håller på regna bort igen, den hunden är då tokig i snö.


Jag sa upp mig i dag också. Ett nytt livsval gjordes och jag kommer påbörja en tvåårig utbildning till löneekonom i januari. Det känns nervöst och lite tråkigt men väldigt spännande också, det kommer leda till något helt nytt och intressant. 

This entry was posted in Vardag.