Partid

Vi har hämtat Lucy, hon har spenderat natten hos mormor och morfar. Hon ville inte åka hem vilket betyder att hon haft roligt, de var i Nyckelviken på förmiddagen med matsäck och klappade djur. 


Jag älskade utflykterna när jag var liten, och ostmackor med varm choklad är ju så gott.
Jag och Jocke åkte in till stan efter att vi lämnat henne i går och åt tapas på Caliente, ååh vad gott det var! Vi beställde bl.a. in friterad getost med honung som nog är bland det godaste jag ätit. Såklart drack vi sangria till.




Efteråt såg vi på Mordet på Orientexpressen, jag tycker den var bra, jag har även sett den gamla. Jag tror jag sett några andra äldre filmer från Agatha Christies böcker, jag skulle nog gilla böckerna om jag fortfarande hade tagit mig tid till att läsa, nu finns det så mycket annat jag vill lägga tid på. 

Jag ligger faktiskt och chillar i soffan medan Jocke lagar mat i dag, han lagar vegetariskt så jag slipper laga egen mat, väldigt skönt då jag i dag hade noll motivation till att laga mat utan tänkte bara värma på något. Det blir något med bönbiffar och glasnudlar, spännande.

This entry was posted in Vardag.