Glada nyheter

Jag sitter i skolan och väntar på att ett företag ska komma och föreläsa. Vi gjorde klart det vi skulle min grupp för drygt en timme sedan så jag har suttit och sökt lite praktikplatser under tiden och fick nyligen ett mejl som gjorde mig så glad. Nästa vecka får Lucy byta avdelning! Det känns lite trist att den nya personalen är så bra på hennes nuvarande samtidigt känner hon dem på den andra sedan tidigare och det är också härliga, en av dem har varit med Lucy från början så det känns bra att försätta med dem. Men det är barngruppen jag tänker på mest, hon behöver stimulansen och utbytet av de lite äldre barnen då hon är så framåt och pratar och leker mer utvecklat än de jämnåriga som är kvar på småbarnsavdelningen. Det känns jätteroligt, vi blev så glada när vi fick mejlet jag och Jocke, och Lucy kommer nog bli superglad, hon som ville gå till den avdelningen när jag lämnade i morse och leker med de barnen på gården.

Min syster Kajsa är och hälsar på i Stockholm så henne och min alltid glada systerdotter träffade jag häromdagen och fikade.

This entry was posted in Vardag.