Gissa vem jag är

DSC_0960
Husse när han är trött!

Bästa imitationen framförd av Oliwia. Idag är han dock sjuk, taskig tajming med flytten, hoppas han mår bättre imorgon stackaren, jag kan ju typ inte bära något.

Oliwia var dock väldigt stilig i skjorta.


DSC_0965

Tidsfördriv när man är sjuk.. #finsklapphund #bordercollie #fashion #dog 😀

A photo posted by Spaanky (@spaankyffs) on

 

Idag ska det sista ner i kartongerna, imorgon kl 8.15 hämtar vi nycklarna och sedan ska vi väl slåss om hissen tillsammans med alla andra som också ska flytta in. Jag känner på mig att vi kommer att vara lagom slut imorgon kväll, för att inte tala om efter en hel helg sedan av flytt och uppackning! Ikea ska vi till dessutom -igen- för att köpa det sista och Webhallen för ny mikro, brödrost och vattenkokare, det ska bli väldigt skönt iaf när allt är klart och det är nya och fräscha saker i en helt ny lägenhet. Det känns underbart att ha ett fast boende, speciellt nu när vi ska ha barn, nu ska jag bara lyckas plugga upp mina dåliga betyg från gymnasiet och komma in på utbildningen inom HR när dottern börjar på förskola, sedan är framtiden klar! Den långsiktiga planeringen av den iaf.

This entry was posted in Oliwia.