Får man sova nu?

Klockan är halv tre på natten, morgonen? Vi har varit vakna sedan sju i morse och hjärnan fungerar inte riktigt som den ska nu, jag försökte skruva en skruv på en annan skruv när vi monterade ihop sängen men nu är den klar!

image

Vi underskattade lite hur mycket vi skulle ha på Ikea också, blev kvar en halvtimme efter stängning

image

Nu är det iaf inte mycket kvar! Packa upp och åka till tippen och städa klart förra lägenheten, tur att det är roligare att packa upp än ner, det är så fullt i köket/vardagsrummet att man knappt kommer förbi

image

Oliwia verkar inte lika förtjust i lägenheten dock, rädd för allt och har vägrat kissa sedan vi kom hit. Hon kissade inte på över ett dygn när vi hämtade henne från kenneln heller så hon har väl svårt att slappna av med så mycket nytt.
Nu ska vi iaf äntligen få sova lite allihopa.

This entry was posted in Vardag.