90%

Bara 10% av graviditeten kvar, 27 dagar till bf. Snart ska skötväskan packas med allt som ska med till BB, vet inte alls hur mycket man ska ha med. Hur många blöjor? Hur mycket ombyte? Hur varmt klädd måste hon vara när vi åker hem? I have no idea, kommer ta med allt vi äger känner jag. Sedan nu när det är v.37 och ungen kan komma utan fara (!!!) vill jag bara hålla mig hemma för tänk om vattnet går när jag är ute med hunden? På affären, eller tunnelbanan… Vad gör man då? Åker hem och byter om? Åker taxi till BB med blöta kläder? Ingen aning. Jag hoppas innerligt att det är dags att åka in på natten när Jocke är hemma. Sedan ska jag säga till personalen att jag tänker minsann inte vara med om någon långdragen mardrömsförlossning, då snittar jag mig själv om de inte gör det. Kanske ska uttrycka mig lite annorlunda dock. Jag hoppas jag får en sådan där ovanligt lätt förlossning, säkert den enda i hela världen som önskar det… Ska bli spännande iaf, att se hur ont det faktiskt gör, och om jag kommer ihåg att andas. Tycker lite synd om Jocke, jag vet hur jobbigt han tycker det är att vara tyst haha! Kan inte koncentrera mig på att djupandas när någon pratar med en.
De har smoothies på BB Sthlm sa de som man kan få under förlossningen, jag hoppas de är goda, jag älskar smoothie.

V.37, shit. Hon får gärna komma några dagar innan bf, vill inte gå över tiden, då kommer jag ragea känner jag. Så ska någon ta hand om Oliwia också när vi är på BB, fina snuttan, hoppas hon tycker om bebis. Hihi snart är vi en hel liten familj <3

This entry was posted in Lucy.