Dumplings!

Åt dumplings idag för typ första gången (smakat sådana från frysdisken en gång innan och de var ingen höjdare), men de här! Mmm!!! Den ena sorten var fläsk och shitake, och den andra sorten (den gröna) var biff, koreander och chili, de hade väldigt god smak men var snäppet för starka för mig. Det är kul att restaurangkedjor börjat sälja lite av sina produkter i matbutiker, det tjänar de nog bra på.

DSC00147
Beijing8 har helt klart väldigt goda dumplings, blir kanske det imorgon också hihi. Så köpte vi en sådan där korg, man bara lägger dumplingsen i korgen (som ligger över en kastrull med kokande vatten) och kokar i ca sex minuter, klart! Superenkelt, supergott.

DSC00150

 

På tal om någonting helt annat, jag blev lite imponerad av Jockes dator som har en vändbar touch-skärm, haha, smidigt.
DSC00158

 

Nu fredagsmys framför datorn med godis!

This entry was posted in Vardag.