Besök

Det blev inget kolla på förskolor idag. Jag vet inte riktigt vad som hände men dagen försvann och på kvällen hade vi besök av mina föräldrar och systrar.

DSC00425

Vi fick en speldosa att hänga i vagnen, mimmi pigg kläder (med tillhörande mössa, urgulligt) och en fin kofta!
Sedan medan jag berättade om hela BB vistelsen så ville alla såklart hålla i lilla Lucy, det var stolta morföräldrar och mostrar tror jag
download_20150326_214347
DSC00426

download_20150326_214429
DSC00429

 

Jag saknar Ronja som är i Australien, så tråkigt att hon inte kan vara här och träffa oss, men hon får iaf se bilder och när hon kommer till Sverige nästa gång kommer Lucy iaf göra mer än att äta och sova haha.
Imorgon hade vi tänkt gå till en annan hundrastgård nu när jag kan gå lite längre, men det ska tydligen bli regn och det är varken vi eller Oliwia så förtjusta i så vi får hitta på någon inneaktivitet istället, får köra på lite mental träning.

DSC00431

Lucy är precis som mamma och pappa (speciellt pappa) och älskar att äta, vilket bara är bra för hon är lite gul (men inte så mycket att det måste kollas upp vidare) och då är mat den bästa medicinen! Vi fick köpa nya flaskor för det bara rann ur dem vi hade köpt men de nya fungerar asbra och Lucy dricker bättre ur dem också, det är bland det bästa som finns att se henne titta på en (typ, hon är ju för liten för att fixera blicken) när hon äter och sedan bli så trött så hon börjar göra de längsta blinkningarna innan hon somnar. Nu får vi hoppas på en lugn natt så jag får sova, det ska bli skönt när hon kan börja sova mer på nätterna istället för dagarna.

IMG_20150326_141820

 

Mammas fina

 

This entry was posted in Vardag.

One comment

Comments are closed.