:)

Den senaste natten var nog den bästa hittills. Lucy sov tre timmar i sträck mellan typ tolv på natten och åtta på morgonen, och sedan sov jag vidare fram till runt elva. Sedan var jag ute och gick själv med både henne och Oliwia för första gången, det gick jättebra! Jag använde ett midjekoppel som Jocke har när han cyklar/springer med henne så jag kunde ha båda händerna fria och Oliwia tyckte nog det var roligare också då hon kunde springa mer fritt och så är en bit resår också så att det inte blir ett sådant ryck när kopplet tar slut. Det är så skönt att kunna vara ute och gå igen och man måste ju passa på när vädret är bra, kollade smhi, det som väntar är regn regn snö och mer regn, vilket skämt.
DSC_1172

 

Nu var det en vecka sedan hon föddes, det känns väldigt avlägset allt med BB och ändå har tiden gått jättefort. När jag tänker på det känns det lite tråkigt att det är över och jag kan sakna att vara kvar på BB lite, det fanns ingenting annat som tog ens fokus då än vi tre, i vardagen finns det så mycket som ska göras, tvätt, städ, mat, handla, om en dryg vecka går Jocke tillbaka till jobbet. Ändå känns det som att man kommer in i vardagen rätt fort, eller hemmavardagen som vi befinner oss i just nu, så det kommer nog inte ta så lång tid innan jag vänjer mig vid att vara själv med både barn och hund under dagarna sedan. Bara vädret blir finare så vi kan vara ute mycket.
DSC00457
På den här veckan som gått har jag tappat tio av mina gravidkilon! Det gick fortare än vad jag väntat, men det är fortfarande flera kilon kvar. Lite längre fram kan jag börja träna lite mer än bara promenader också och när Lucy har blivit äldre så hon kan vara hos någon annan ett par timmar ska jag och Jocke börja cykla lite också är planen.
DSC00439

Klockan är ett och den här natten har inte börjat på topp, blir nog till att sova imorgon istället 😉

This entry was posted in Lucy.